Author Topic: geforce stopped working (solved)  (Read 852 times)

Offline IIO

  • Platinum Member (500+ Posts)
  • *****
  • Posts: 2227
  • new to the forums
geforce stopped working (solved)
« on: December 20, 2018, 04:14:44 AM »
QS933 / GF 4 MX

main graphic card stopped working, screen is black.  :'(

the monitor is ok.

last use of the machine was booting in OS9, working in OS9, shutting down with no errors.

booting in OSX with only the second graphics card connected to a monitor unfortunately freezes before login window.

maybe PRAM?

i had a GF2 in reserve, but the situation still sucks.
« Last Edit: December 20, 2018, 09:55:10 AM by IIO »
"It is true that the "pre-emptive multitasking" advantage present in OS X can be illustrated by downloading CD-ROM ISOs and rendering chaos theory formulas while simultaneously instant messaging and posting on FaceBook what you ate... but in reality, what did you create?"
- DieHard, random forum troll at macos9lives.com

Offline IIO

  • Platinum Member (500+ Posts)
  • *****
  • Posts: 2227
  • new to the forums
Re: geforce stopped working
« Reply #1 on: December 20, 2018, 09:54:36 AM »
phew, resetting PRAM did it.

never saw something like that.
"It is true that the "pre-emptive multitasking" advantage present in OS X can be illustrated by downloading CD-ROM ISOs and rendering chaos theory formulas while simultaneously instant messaging and posting on FaceBook what you ate... but in reality, what did you create?"
- DieHard, random forum troll at macos9lives.com