Author Topic: Error when posting a new topic  (Read 504 times)

Offline Steve_W

  • Consistant Contributor
  • ***
  • Posts: 67
  • 88 MPH
    • UK Mac Files
Error when posting a new topic
« on: November 27, 2016, 05:33:19 AM »
Anyone get this when trying to post?  I get it sometimes and only way I can cure it is to log out, clear browser cache and log back in then post again:

Error 403

We're sorry, but we could not fulfill your request for /smforum/index.php?action=post2;start=0;board=41 on this server.

You do not have permission to access this server. Before trying again, close your browser, run anti-virus and anti-spyware software and remove any viruses and spyware from your computer.

Your technical support key is: 50e5-6d91-b40c-8ddc

You can use this key to fix this problem yourself.

If you are unable to fix the problem yourself, please contact the WEBMA5TER and be sure to provide the technical support key shown above.
Powermac MDD dual 1.25ghz (9.2.2/10.4.11)/Powermac MDD 867mhz (9.2.2)/12 inch Powerbook G4 (9.2.2)/15 inch Powerbook G4 (10.4.11)/Powermac G5 (10.7.5)

Offline DieHard

  • Administrator
  • Platinum Member
  • *****
  • Posts: 1216
Re: Error when posting a new topic
« Reply #1 on: May 15, 2017, 08:34:15 PM »
Quote
Anyone get this when trying to post?  I get it sometimes and only way I can cure it is to log out, clear browser cache and log back in then post again:

Error 403

We're sorry, but we could not fulfill your request for /smforum/index.php?action=post2;start=0;board=41 on this server.

I Just got a PM from another member that is getting a 403 error.  If you are experiencing this error, please message me.